Historien om El Compagniet

El Compagniet Vinderup A/S blev grundlagt i 1988 af Hans Damgaard og Ejner Østergaard, da el-divisionen blev solgt fra det gamle firma Alfred Priess.

Ejner Østergaard trådte i 1995 ud af El Compagniet Vinderup A/S, som derefter blev ført videre af Hans Damgaard indtil marts 2005, hvor firmaet blev solgt til Jørgen Rebbe Kjellerup.

Sammenlægningen af El Compagniet og JK Automation

Efter mange år i branchen grundlagde Jørgen Rebbe Kjellerup i 2004 JK Automation, og med overtagelsen af El Compagniet Vinderup A/S i marts 2005 blev JK Automation hermed en del af en større sammenhæng.

Jørgen Kjellerup har gennem de sidste mange år specialiseret sig i styringer til fødevareindustrien, hovedsageligt slagterier og mejerier i Danmark og i udlandet.

Hos JK Automation påtager vi os alt lige fra rådgivning til totalløsninger på alle styringsopgaver inden for PLC, SCADA, Servo samt dataopsamling i bl.a. MS SQL og Oracle databaser.

Med sammenlægningen er begge firmaer rykket frem i forreste linie, når det gælder servicering af industrivirksomheder, da vi nu kan tilbyde en komplet løsning: Vi kan både stå for de “fysiske” forbindelser rundt på virksomheden og også hele software-delen af styringen, således at kunden ikke oplever, at forskellige leverandører ikke kan få deres systemer til at kommunikere med hinanden og dermed sinker ibrugtagning af systemet.

Med overtagelsen af El Compagniet bliver firmaet ført ind i det nye årtusind, med indførelsen af ny teknologi, nye arbejdsgange, ombygning af lokaler og indførelse af SKS-system.
Firmaet driver i dag en stor El salgs butik som ligger sammen med de øvrige lokaler